Allan Olsen
Allan Olsen - Solo - efterår 2018

Dato: 10.11.2018 kl. 20.00
Unummererede siddepladser

Allan Olsen står mere og mere som et fyrtårn på den danske musikscene. Ikke mindst som solist i ordets egentlige forstand: Alene på scenen, foran et kræsent og lyttende publikum.

2018 var knapt skudt I gang, før Allan Olsen i januar lagde sig i selen med en massiv solo-turné. "Ud til de fine steder", som han selv formulerede det.

Turneen frekventerede nemlig udelukkende de største og mest koncert-egnede scener i landet, bl.a. Det Kongelige Teater. Hér kvitterede Olsen med ikke blot at henrykke den udsolgte sal, men også musiktidsskriftet, Gaffa's anmelder. Endda i en sådan grad, at den rutinerede entertainer's optræden blev honoreret med hele 6 stjerner.

GAFFA:
"Olsen bemægtiger sig nationalscenen med sublim selvsikkerhed, og opmærksomheden fra salen er komplet. Farligt høje forventninger bliver indfriet! Henover efteråret vil Allan Olsen atter rimpe op i sin solo-bagage, og begive sig afsted som
rejsende i det helt fundamentale: - Én mand alene på en scene.
Denne gang er han tilbage i rammer, der klæ'r hans udtryk mindst ligeså godt, nemlig de lidt mindre og måske mere intime spillesteder. Allan Olsens seneste udgivelse, sidste års dobbelt-album, HUDSULT blev en succes, såvel hos
det plade-købende publikum, som hos anmelderne:

Berlingske: "Der er både vid og bid i teksterne på Allan Olsen's nye, revsende plade"

Ekstra Bladet: "Olsen er svær at hamle op med? Allan Olsens repertoire spænder over hele hans brede sang-katalog, der gør brug af hele paletten, fra rock til folk, rap og á capella.

Ingen dansk sangskriver nyder større respekt og anerkendelse, end Allan Olsen. Efter i alt 20 plade-udgivelser og tusindvis af koncerter, er Olsen altid garant for et sjældent højt niveau ved sine optrædener.

Måske fordi han aldrig har mistet respekten for sit skønne publikum?

Arrangør: Bramming Kosmorama